14.06.2007 г., 12:52 ч.

Съзерцание 

  Поезия
583 0 7
Съзерцание ...
Гледам те унесено и
губя се в спокойствие
разнесено.
Вдъхновение...
Усмихвам ти се нежно
и отвръщаш ми
небрежно.
Оживление...
Смехът ми жив те
заразява и взаимността
му ни сплотява.
Съзерцание...
Мога с часове да те
наблюдавам, а обичта
ни да ни вдъхновява.
Заедно сме като в
градината на нашия рай,
където ще се радваме
докрай.

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??