27.08.2017 г., 0:57 ч.

Та-та-та-та-та 

  Поезия
515 0 2

Та-та-та-та-та, болка, та-та-та-та-та, болка,

в душата ми има само болка, горчива тъга.

Сякаш сълза след сълза, трупат се те, спомени – горчиви, 

мъчни, непоносими, напоени с отрова игли в плътта.

Та-та-та-та-та, любов, та-та-та-та-та, любов,

в душата ми има любов, само горчива любов.

Сълза след сълза, изплакан, всеки спомен за любовта.

Болка? Любов? Каква е разликата?

Всичко това е спомен, та-та-та-та-та, изстрадан спомен, пропит с тъга.

Любовта е болка и болката е любов, та-та-та-та-та.

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Любовта освен болка е и оптимизъм, но в случая е основно болка.
  • Ти си изплакваш болката, а в главата ми звучи Милена! Та-та -ра-та-та...Омръзна ми.....Какво ми става? Виждам оптимизъм, а ти не си го вложил... Ами.... Вложи го! та-та-ра-та-та....
Предложения
: ??:??