Как така от далеч ме стимулираш,
как успяваш да ме мотивираш?
С думите си караш ме да пиша
и отчаяна по тебе да въздишам.
С малко думи - много нещо казваш,
скритата любов към мен показваш.
Много я ценя и ти благодаря.
За нея... и за още куп неща!!!!!!!!
Благодаря на Господ Бог за всичко,
което се нарежда тъй самичко!!!!!
Великден, Спасов ден и всички дни
минаха във размисли и във мечти.
Има ли голяма цел в живота -
малките препятствия какво са?
Много мина, мъничко остана
и тайната ще бъде разгадана.
© Нели Всички права запазени
когато хората са наясно с желанията си и с онова което искат,са целеустремени - а това е почти сигурна предпоставка за успех - тогава малките препятствия...,стават нищожни дори,пред стремежа да достигнем така бленуваната цел.Успех в делата ти желая!