26.01.2007 г., 15:41 ч.

Тайна 

  Поезия
696 0 0

Не исках да знаеш, че към теб поглеждам,

не исках да знаеш, че теб усещам,

не исках да знаеш, че ме привличаш,

а тайничко да те накарам да ме обичаш.

 

Ден и нощ все за тебе мисля,

как се срещнахме,

как се запознахме,

как си разменихме няколко слова

 и усетих прилива на любовта,

който блика от очите и сърцето,
но все още ти не си разбрал това.

© Красимира Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??