20.06.2006 г., 8:08 ч.

ТАЙНА 

  Поезия
761 0 3



          Не ме заговаряй,
          не ме докосвай уж случайно
          не се усмихвай...
          Нека всичко си остане ТАЙНА
          - между теб и мен и нашите души
          Нека само двама с теб четем мечтите,
                       скрити в очите ни...

           Следи ме с инстинкта на ловец,
            наблюдавай ме с желание и страст...
            И когато останем насаме,
            не питай ме:
            - Това може или НЕ....

           Притисни ме силно!Нека усетя тялото ти 
           и огънят горящ в него да ме запали!!!
           Прегръщай ме, целувай ме
           сякаш мига е вечност и вечността миг.
           А после пусни ме и си иди, все едно
           НИЩО НЕ Е БИЛО........
           Забрави ме!!!
            Но само до следващият път...........


          19.06.2006
          На И.

© Н Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • благодаря ви момичета!!!Дано да се срещаме по честичко вече тук.....ще се опитам да намеря време!!!
  • Хубаво е, Наде!
  • Поздрав и от мен, Наде! Хубаво е, че прописа пак!
Предложения
: ??:??