Светкавица нощното небе разкъсва...
облаци дъждовни помагат на нощта!?
Вятърът по костите напомня –
луда, кошмарна нощ очаква любовта.
Немирна нощ... по улиците хора няма?
Очакване за лудост и порок...
И дядо Господ от тъмното намига.
Слепци, невиждащи че гине този свят.
А бурята все по настоятелно напомня,
че тя създадена е не от други, а от нас.
Хóра пренебрегнали да бъдат хора...
и с Дявола тайно сключили са брак.
© Ангел Всички права запазени