29.12.2006 г., 15:54 ч.

Така е само с теб!/песен/ 

  Поезия
1293 0 7

Представи си само, че сякаш времето спира,
че умът ти всичко останало блокира,
че се намираш сякаш в друго измерение,
където нищо друго няма никакво значение.
Виновник за това са две ясни очи,
чийто дълбок топъл поглед бавно те топи.

Припев: Така се чувствам всеки път когато съм с тебе.
Моля те, миличко, подари ми цялото време!
Знам, че ме обичаш, но не променяй това -
това е моята единствена молба.
Защото аз отдавна съм се уверила -
обичам те с невероятна сила
и никога няма да спра...

Случвало ли ти се е, целия ти ум да отлети,
също както моя тръгва щом си тръгнеш ти?
Часовете са дълги, но ще те видя на сутринта
и с тази мисъл минава по-бързо нощта.
Защото вечер щом заспиш аз идвам в твоя сън -
нали ти казах - заедно с теб умът ми излиза навън.

Припев:...

Чувствал ли си се някога, сякаш не си цял човек,
когато твоята половинка не е близо до теб?
Бил ли си несигурен, като малко дете?
Когато сте се събирали успокоявал ли си се?
Поставял ли си някого дори преди себе си?
Със теб това е реалност, а не просто мечти.

Припев:...

© Пейтън Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хехе много ви благодаря за всичките коментари! Не очаквах - по принцип не пиша... А иначе и на мен много ми се иска да добавя и мелодия, но не ми се отдава... Иначе си представях песента да е нещо като Don't cry на Guns N'Roses и Nothing Else Matters на Metallica... Хахаха Е, нищо засега ще се задоволим (и аз и той =Р) само с текста
  • Много,много ми харесва ще е много готино да се чуе с мелодия ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!
  • Невероятна песен!
    Поздрав!!!
  • чувам музиката...

    поздрав!!!
    и Успешна Нова ГОДИНА!
  • Да, и на мен много ми харесва
  • Много хубава песен!
    Поздравления!
  • Супер е!!! Направо умирам да чуя песента с мелодияуспех!
Предложения
: ??:??