17.09.2007 г., 21:14 ч.

така не бива 

  Поезия
564 1 3
Не прави нищо без мен, обичай ме
така, както и аз те обичам,
от твойта хубост заслепена
живея, тичам, даже дишам.
Ти ми помогна да открия
това, което не успявах,
откривайки, аз да изтрия
ненужната любов и да забравя.
Обичай ме - сега, когато мога
от все сърце и аз да те обичам,
приятел верен ми бъди, а после
повярвай в любовта ми - тя е всичко.
Недей тъжи, недей ме укорява,
сърцето теб избра, с теб да бъде,
щастлива съм, щастлив ще си с мене
обичам те - за обич се не съди.

© Памела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??