2.07.2011 г., 0:31 ч.

Така повече не може 

  Поезия » Хумористична
412 0 0

ТАКА ПОВЕЧЕ НЕ МОЖЕ

 

Мили дядо Боже,

да знаеш, че така повече не може!...

Зная, че ти хората направил си добрички

и много манджа оставил си за всички,

ала на нас от бачкане ни се отели яко вола,

защото много принизил си тук контрола!...

Значи много сме изпаднали кутсуз – карък –

тарикатите са малко – останалите са балък;

малко са и аеро-самолетните летища –

останалото е покрито навсякъде с бунища…

С чинии сателитни панелките сме накичили

и населението земно яко сме го наплодили…

Ти кажи на свети Петър, когато е на вахта,

ключове да прати от апартамент, кола и яхта!...

Ей тогава да видиш ти какъв живот –

като сладка черешка от домашен компот…

Благодаря ти много за вниманието –

ето, че ми минаха гневът и отчаянието!...

И накрая ти казвам много, много АМИН –

бързам, че ще сменям черчеветата с алумин!...

© Лиляна Благоева Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??