19.02.2006 г., 23:29 ч.

TAM... 

  Поезия
629 0 0




ПЕСЕН(балада)



                  TAM

Там, горе в небето, лети врана сама.
Там, долу в морето, плува акула сама.
Там, всред полето, расте самотна върба.

Припев:
Там, нейде в небето...
Там, нейде в морето...
Там, нейде в полето живеят и мрат същества.

Самотата - страховита за някои,
Блаженство за други е тя.
Тишината - неоценима за някои,
Нетърпима за други е тя.

Припев:
Там, нейде в реката...
Там, нейде в гората...
Там, нейде в земята живеят и мрат същества.

Там, горе в небето, летят птичи ята.
Там, долу в морето, плуват рибни ята.
Там, из полето, препускат различни стада.

Припев:
Там, нейде в небето...
Там, нейде в морето...
Там, нейде в полето живеят и мрат същества.

Да се завърнем към цялото,
е нашата трудна съдба.
Дълъг е пътят в пространството,
кратък във вечността.

Там, нейде в пространството,
Там, нейде във времето,
Там, нейде из нищото чака ни, чака ни - ЛЮБОВТА...
                                                                 2000г.
Акорди:
[Am][Dm][E]|:[Am]

© Атанас Коев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??