17.06.2007 г., 21:10 ч.

Там където 

  Поезия
495 0 2
 Там, където мечтите винаги се сбъдват,
  искам да отида, но със теб
  цветя да късам, весело да се усмихвам,
  да искам да отида, но сьс теб.

  Там, където мечтите винаги се сбьдват
   и няма болка в ничий очи,
   защото щом човек пропадне в бездна,
   винаги ще се намери кой да го спаси 

  и където знаят да се забавляват,
  снага да кършат, докато се уморят,
  без  страх, че някой може би ще ги одумва,
  забравили отдавна що е срам. 
     
  Там искам да отида и мечтая,     
  но май ще си остана със мечти,
  тук, при веселите хора, дето само
  мъката безкрайна в тях пламти.
  


 

© Ивето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво,хубав стих,добре подбрана тема.
    Поздравления!
  • Тръгвай, Ивче!
    Сега ти е времето!
    А тука винаги ще си добре дошла!
    Поздрави за хубавия стих!
Предложения
: ??:??