26.09.2007 г., 15:10 ч.

ТАНЦ 

  Поезия
643 0 0
 

ТАНЦ


Танцувам, танцувам, танцувам,

прегърнала  тихия вечерен мрак,

танцувам, танцувам, танцувам,

под звуци на песен от мойте сълзи.


Танцувам, танцувам, танцувам,

забравила болка, любов и омраза.

Танцувам, танцувам, танцувам,

загърбила радост, надежда и гняв.


Танцувам, танцувам, танцувам...


Танцувам, танцувам


Сама...

© Елена Бързева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??