21.06.2007 г., 21:51 ч.

Танц 

  Поезия
466 0 1
Харесваш дългия и страстен танц,
но не и късия и скучен валс!
Танцуваш с всички ти наред,
но с мене - най-напред!
Важна е за тебе всяка стъпка,
но не и гадната постъпка!
Обичаш всички нас, аз знам,
но ще дойде време,
ще останеш сам.
Животът те разпъва бавно,
но продължаваш да
танцуваш плавно.
Добър танцьор си ти
и в тебе вложих хиляди мечти!

© Мария Куршумова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??