12.03.2007 г., 15:59 ч.

Танц на страстта 

  Поезия
918 0 1
Стоя сега и мисля си... за снощните целувки... страстта, изгаряща плътта... страхът от грешното в нощта... Когато ме докосваш, тялото ми потреперва, тогава знай, за теб изгаря то... жадува с тебе да се слее... И мисля си... Кога ли този ден ще дойде... кога ли нашите тела ще затанцуват танца на страстта, ще се слеят топло в нощта...

© Моника Николаева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Имаш проблeми, но... това e излиянито на младата ти ДУША! Защо ли никой нe e обърнал вниманиe на ФАКТА, чe си млад набор??? Тука си за 6-ст! И толкова ти пиша!
Предложения
: ??:??