12.01.2006 г., 20:49 ч.

танца на любовта!!! 

  Поезия
1189 0 3

Тази нощ ще е различна...

Ще видиш на какво съм способна...

Тази нощ слагам край на задръжките,

на срама,

тях вече ги няма ,

но моля те намали осветлението,

пусни нежна музика!

Тази нощ ще е различна,

вече няма да съм просто скучната жена...

Бавно в ритъм дрехи ще събличам,

ще бъда твоята звезда в ноща....

Разголвам си душата...

Харесвам ли ти така?

Ще бъда различна,

дива и неприлична,

а какво ще кажеш сега?

Гледаш изумено,

нима толкова ти харесвам ,

не съм вече скучната жена в нощта....

Но сама не мога да танцувам танца на любовта....

за него нужни са двама ,а

ти какво решаваш ще разголиш ли и твоята душа,

тук и сега да слеем телата в танца на любовта!!!

© Добромира Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??