12.10.2007 г., 12:49 ч.

Танцувай с мене под дъжда! 

  Поезия
1626 1 11

Навън е тихо и не спира да вали,
дъждовни капки по прозореца се стичат,
ела при мен и погледни,
виж облаците колко бързо тичат.

Ела с мен, ела навън,
нека да танцуваме с тебе под дъжда,
не се плаши от мокрия кристален звън,
ела, почувствай любовта.

И нека устните ни мокри да се слеят,
с целувка топла да убием ний студа,
чуваш ли как ветровете пеят,
танцувай с мен до края на нощта.

Хайде, усмихни се ти на тази лудост,
дъждът измива всяка болка и тъга,
усмихвай се и ме обичай,
това е истинската красота!

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??