21.12.2010 г., 14:06 ч.

Танка 

  Поезия » Източни форми
649 0 0

    

         

* * *
         
Трева, храст, дърво
на ръба на скалата,
вплели корени...
Посрещат бурен вятър,
капка дъжд и слънчев лъч...

         

               

© Ваня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??