1.05.2007 г., 10:56 ч.

Танка - Широко Надушата 07 

  Поезия » Източни форми
852 0 1

Танка

Момини сълзи
на първата ни среща
аз ти подарих...
Момини сълзи красят
днес къщата ни, мила!...

 

© Пер Перикон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??