23.10.2011 г., 12:35 ч.

Татко 

  Поезия
575 0 4

                                                                     на Тати

 

ТАТКО

 

Татко ми е пръв герой!

Толкова добър е той.

За сладолед парички дава,

никога не ме оставя

да скучая у дома -

с татко аз не съм сама!

Грижовен е, обича ме,

"патенце" нарича ме...

Заплача ли аз само, 

търся неговото рамо.

 

Тате, моля те, прости ми!

Разсърдила ли съм те аз -

моля те, кажи ми -

ще ти се извиня завчас,

а ти със бащина милувка

ще ми дадеш една целувка!

 

© Ралица Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??