23.01.2019 г., 13:33 ч.

Татко 

  Поезия
481 5 2

Не съм те изгубила – знам

Все някъде скиташ, мечтаеш

На куп си събираш листа

И всичко разбираш и знаеш

Не си си заминал така

Че нищо след тебе да няма

Остави ми толкоз неща

Че знам, ще сме винаги двама

Остави ми вяра, любов

И бащин съвет да обичам

Надежда за този живот

Коварни лъжи да не сричам

Не си си отишъл от мен

Не си ме оставил сираче

Усещам те всеки нов ден

Аз винаги - твойто момиче.

 

/Сисилотка/

© Сиси Рад Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??