7.06.2012 г., 15:44 ч.

Тази музика 

  Поезия » Любовна
621 0 1

Винаги, когато чуеш тази музика,
ще си спомняш за мене с тъга,
ще те притискат спомени събудени,
ще нахлува в Душата ти празнота.

Ще се почувстваш изгубен и остарял,
че не си спрял до нещо красиво,
някой с обич за теб е горял,
а ти, без да спреш, си го отминал.

 

© Валентина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??