21.06.2007 г., 21:17 ч.

Тази нощ 

  Поезия
522 0 0
Гледаш ме и с поглед ме изпиваш,
бавно се пробужда в мен страстта.
Нека тази нощ е наша,
нека да забравим за света.

Дрехите ми бавно ти събличай
и събуждай мойте сетива,
ти накарай ме от страст да викам,
да се чувствам най-желаната в нощта.

Ти люби ме и не спирай,
твоя съм до сутринта.
Забрави за мен, когато
слънцето разпръсне свойта топлина!

© Кристина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??