20.10.2007 г., 11:58 ч.

те 

  Поезия
508 0 0
               TE

Думите умряха

Погребаха ги набързо
без почести,
без аплодисменти,
сдържано

ВЪРХУ БЯЛАТА МРАМОРНА ПЛОЧА

Нямаше нищо - каквото да пишат,
нямаше нищо - каквото и пишат:
"Нямаше нищо!"

Мълчаливо,
собственоръчно,
един подир друг
положиха своите подписи:

Д-У-М-И-Т-Е

© Иван Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??