6.02.2013 г., 21:05 ч.  

Обичам те 

  Поезия
497 0 0

Прехапвам устни, щом видя твои снимки

или твой клип...  мисля, че полудявам,

но помисля ли за теб, ставам друга. Така

ли е или полудявам, наистина ли е така, моя

невъзможна любов.

 

Обичам те това си личи, устни прехапвам само

щом видя клипа твой, супер яки песни или

просто се вживявам.  Не знам какво е това,

любов от пръв поглед . . .  не знам.

 

През хиляди граници ще мина, ще прекося ако

трябва 1000 пъти океана, за да мога да се отърся

от тази моя невъзможна любов. Сякаш когато

погледна твоя снимка, показвам коя съм всъщност.

 

   

 

© Надя Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??