28.10.2005 г., 6:18 ч.

Те мълчат 

  Поезия
918 0 1

Две очи искрят насреща

Като слънчеви кълба,

Сякаш искат нещо

Да ми кажат те сега,

Но не смеят и мълчат.

 

Две очи – там има болка,

Но те крият я от мен

И с една надежда малка,

С поглед весело пленен

Те ме гледат, но мълчат.

 

Две очи красиви, мили

Там на прага ми стоят,

Но не са се усмелили

да се приближат

И сами отвън мълчат.

© Катерина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??