30.09.2006 г., 2:02 ч.

Теб те няма... 

  Поезия
570 0 6
Когато мълчи тъгата,
най-много тежи в душата
и боли силно в сърцето,
усетило, че е само - без теб.
И сълзи заливат нощта,
вторачена в очите ми,
а аз страхувам се до смърт,
сега, без теб, накъде да тръгна?
Гръм след гърм оглася тъмнината,
а аз съм сама - без теб...
Защо тъй зловеща е нощта,
когато теб те няма?

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??