29.10.2007 г., 10:49 ч.

Тебе... 

  Поезия
628 0 4
Сърцето иска тебе само.
Ръцете искат твойте да докосват.
Да се облегна искам аз на твойто рамо.
И да потъна във неземната разкошност...

Устните ми искат твойте да целуват.
Кожата ми - пръстите ти да усеща.
Сънят ми иска тебе да сънувам.
Плътта ми иска твойта плът гореща...

Душата силно те жадува.
Тялото ми иска с тебе среща.
Духът ми иска с твоя вечно да пътува.
И нека любовта ни бъде вечна...

Очите искат само теб да виждат.
Косите искат да ги галиш.
И нека всички ни завиждат,
за огъня, със който всяка нощ ме палиш...

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??