2.09.2015 г., 21:14 ч.

Течение 

  Поезия
765 1 3

                                                  Господи, аз я загубих...
                                                 (Ех, заблуди и китарени листи)

                                                 Господи, не съм те чувал
                                                 от две-три седмици...
                                                 (Е те така е, твърде си свадлив)


                                                 Господи, аз се крия зад страхове...
                                                 (И таз добра - поръчай и за мен)

                                                
                                                  Господи, не мога да се справя със злото...
                                                  (Тогава поживей си с него, така казват
                                                    по нашия край)

                                                 
                                                   Господи, не ми отнемай самотата!
                                                   (Аз ще счупя гърлото на твоята бутилка -
                                                     ти само отпий!)

                                                   
                                                   Господи, аз отпивам пред твоя олтар...
                                                  (Така кажи - след десет съм зад бара)

                                                   
                                                   останалото е всемирна пустота
                                                  (без консерванти) 

                                                                                                      13.11.2007г.

© Донърджак Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??