"Всеки сам си носи кръста"
твоят много натежа
изсипа всичката вина,
душата ми бе малка и не се събра
не ми преписвай чужди грехове
с моите, честно, много ми дойде
ще минат дни и още снегове
ще разбереш, че ме е имало по празните ръце,
по погледи,
който все ти казват, не
сам отпрати ме, да бъдеш по-добре
ала, все така не се запълва, празното сърце
... случайна среща, на кафе, след година, може пък и две...
е днес, кажи щастлив ли си
в живота ти, върви ли
на хазарт спече ли ли
любов намери ли
не казвай нищо, по-добре мълчи,
трудно сам си носиш своите вини
помня, колко много кръста ти тежи
днес, го влачиш ти, усети ли
мъчно се живее със вина
оставям ти и моята сега
Че отивам си ,когато молиш, да простя
"всеки сам си носи кръста, от както твоя от врата свалих, днес ми е на лявата ръка, там стои ми брачната халка"
© Мила Всички права запазени