След кратка творческа почивка
Ви давам тема за разпивка.
Знам,пийвали сте през туй време,
за мойта тема не ви дреме!
Но, все пак, аз ще я задам,
защото не изпитвам срам.
А тя е – как да спра ракията
като сме гъсти със комшията?
Той обича да си порка
и със мене да се корка.
Аз съм същият зевзек.
Двамата сме си е-кек.
Как да я взривя системата?
Те това ми е дилемата.
Насреща не ми се хилете,
а отговор ми донесете!
Знам, отговорите са бол
замесен ли е алкохол!
Решение тук няма лесно
и го знам това чудесно.
На Вас тогаз как да разчитам?
В различни крайности залитам.
Затуй така си продължавам ,
Вас няма да ви отразявам!
© Георги Янков Всички права запазени