6.10.2007 г., 21:43 ч.

Теменужено 

  Поезия
1088 0 22
С теменужена рокля облечена,
с теменужено сини очи,
ще те чакам в цъфтящите вечери
от любов, с премалели гърди!

Да обгърнеш нежно снагата ми
с теменужено силни ръце,
ще пъстрее от обич лицето ми,
теменужно ще светят звезди!

Премаляла от силния допир,
ще поспрем само миг... само миг!
С теменужено сини усмивки,
ще приложим познатия трик!
........
Със усмивки вървиме по пътя
там, под старото, синьо небе.
В теменужно море ще се къпя,
ще отдъхна в теменужни ръце!

© Анета Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??