15.10.2005 г., 19:56 ч.

Терариум 

  Поезия
852 0 1
Нещастна бях-
а пак ми завидяхте.
Щастлива-
с мен се подиграхте.
Усмихвам се-
забивате във мен отровния си щик.
Не знам дали любима съм,
или на поста си войник.
Ще трябва да опазя
на любовта си светлите крила
от всяка нагла кучка,
повдигнала пола.
И нежно ще удуша
прозрачните ви намерения...
Ела,змия,
в теб имам повече доверие!

© Здравка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??