1.03.2007 г., 23:10 ч.

Терзание 

  Поезия
945 0 1


Слети в хоризонта - реквием, битие,
а свободата - върхът на поредното острие.
И терзанието сякаш е верига,
влачи те и до никъде не стигаш.
Любовта, там някак се прокрадва
и уж ме гали, уж ме радва,
но накрая нямам път, нямам диря...
„Ни ще се живее, ни ще се умира”...

© Ами Тола Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??