25.07.2007 г., 14:10 ч.

Ти 

  Поезия
848 0 1
Липсваш ми! Чу ли? Липсваш!
Ти и ръцете ти - които галеха нежно косите ми.
Ти и сладките мигове в нощта - които бяха като безкрайна мечта.
Ти и страстните целувки - които караха слънцето да се топи.
Ти и устните ти влажни - които целуваха във вечен екстаз.
Ти и тялото ти красиво - което тръпнеше във вечен мраз.
Ти и кафявите ти очи - които омагьосваха завчас.
Ти и... всичко в теб, което обичам аз!

© Мария Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??