3.03.2007 г., 12:02 ч.

ТИ 

  Поезия
716 0 1

Единствената ми мечта е,

да ме погледнеш мило

и нежно да кажеш:

“Всичко, което искам, това си ти,

единствено Ти!”

Oбичам те.

И сякаш всичко е спряло.

Обичам те, без да очаквам нищо,

а ти искаш толкова много от мен.

Мечтаеш ли за мен,

така, както аз копнея за теб?

Виждаш ли ме в тъмнината,

в която стоя, чакайки да погледнеш в мен

и да осъзнаеш, че съм тук.

Ти си там,

не толкова далеч,

но сякаш ни дели цял един свят.

Защо ли те обичам?

Защо ли мисля за теб всяка нощ,

когато теб те няма?

Винаги ти...

   Любов

   Омраза

   Болка... това си ти

И отново:

защо ли те обичам?

Всеки следва своя път -

Моят, искам да си ти.

Искам да съм с теб,

но ти изчезваш, мислейки за други.

И така, ти си там,

а аз съм тук, чакайки мъничко любов от теб.

Любовта... една мечта,

Изпълнена с сълзи и мъка.

© Или Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Незнам дали това си го написала по свои старадния, но ако е така - усмихни се - ще дойде някой ден истинското щастие! На мен лично ми хареса. Продължавай все така
Предложения
: ??:??