21.05.2006 г., 1:58 ч.

Ти не живееш!!! 

  Поезия
800 0 2

Ти каза, че аз съм за теб една!
Ти каза, че никога няма да ме оставиш сама!
Но аз вече те забравих, спомените за теб някъде оставих!

Ти вече не живееш в мечтите ми!
Ти вече не си част от спомените  ми!
Защото те са вече само мои, а не наши!

Радвам се, защото не си до мен,
а уж каза, че няма да има такъв ден!
Ти не си до мен и сега всичко е красиво.
Ти не си до мен и сега аз съм щастлива.
Ти намери дом в моята тъга.
Живееш в град пълен със самота!
Но аз се радвам, защото...

Ти вече не живееш в мечтите ми!
Ти вече не си част от спомените  ми!
Защото те са вече само мои, а не наши!

 

© Злобка Злобкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??