13.11.2006 г., 21:27 ч.

ти не виждаш любовта ми..... 

  Поезия
728 0 8
не виждаш следите
от сълзите,
не виждаш болката ми
от лъжите,
не виждаш самотата ми
във дните,
не виждаш мъката ми
във очите!
не разбираш болката
стаила се в гърдите,
и нима ти забрави дните?
не виждаш любовта ми във
сърцето,
не виждаш името ти
написано ми на лицето......
не виждаш, мили, нищо ти,
но моля ти се спри и ме погледни...
виж любовта ми във сърцето,
изтрии сълзите от лицето....
накарай ме да се усмихна,
към смъртта ме ти недей подтиква....

© Весинцето без такава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??