1.05.2006 г., 12:25 ч.

Ти си... 

  Поезия
1207 0 14

Ти си пролетта,
ти си вечността.

Ти си моето мълчание,
ти си моето мечтание.

Ти си болката във мен,
ти си утрешния ден.

Ти си песента в душата,
неизказала тъгата.

Ти си...

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??