19.03.2007 г., 12:36 ч.

ти си 

  Поезия
653 1 2
Ти си слънчева усмивка,
ти си пролетно небе,
ти си пареща въздишка
на копнеещо сърце.

Ти си малко полско цвете
сред избагрени поля,
ти си трепетът в нозете,
тичащи към любовта.

Ти си мойта детелина
с четири на брой листа,
ти си нежната коприна,
меко галеща плътта.

Ти си тласъкът в гърдите
на обичащо сърце,
силата си на вълните
във разпенено море.

Вятърът си във косите,
който с сила ме пленява.
Блясъкът си ми в очите,
който мира не ми дава...

Мисля,че си заслужава...

За бебко

18 март 2007

© Петя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??