Ти озари деня ми
като слънце.
Ти събуди
щастието в мен.
Ти накара сълзите
просто да спрат.
С една твоя прегръдка
приюти душата моя...!
С една твоя целувка
успокой терзанието в мен.
Ти излекува болката моя.
Ти дари ме с любов
и с безбрежно блаженство.
Ти си...
Да, ти си мъжът на живота ми!
© Криси Всички права запазени