28.09.2006 г., 15:50 ч.

Ти си моето момче 

  Поезия
3520 0 11
Защо когато си тук, от мен извират хиляди въпроси, дали от несигурност, дали от страх, намерих те - не искам с нищо да сгреша. Искам да те задържа до себе си... Ти си лек за моите рани, Ти си усмивка в труден ден, която в небесата ме издига... Ти си любов - неподправена, истинска, ти не си сън или спомен горчив... Ти си всичко, което търсих, за което тъй силно мечтах, ти си моето момче, а аз съм най-щастливата с теб на този свят!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??