22.01.2008 г., 18:32 ч.

Ти си моят живот 

  Поезия
3406 0 2
Ти си толкова нежен и тъй непринуден.
Ти ме пленяваш, ти ме огряваш.
Ти си моето слънце във мрака.
Ти си мойта луна във нощта.
Ти си толкова близо, а си всъщност далече.
Животът ми в твоите ръце е.
Сърцето ми само за тебе живее.
Душата ми само за тебе ще пее.
И толкова много за мене си ти.
И толкова много във мене си ти.
Във мене живееш и търсиш,
във мене ти дишаш,
във мене твориш.
Какво ли ще бъда без тебе, се питам?
Какво ще бъда без тебе, не знам.
Ти си животът за мене…
Ти си моят единствен живот.
Ти си мойта голяма любов.
19.07.2004г.
Надя

© Надежда Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??