1.07.2017 г., 20:16 ч.

Ти си невъзможен! 

  Поезия
671 0 3

Какво да сторя, Боже!

Така съвсем не може!

Не може да те гледам,

а ти да ми обръщаш гръб!

Не искам да те слушам!

Та ти започна пръв!

Всъщност... Искам!

Нищо, че започна пръв!

Искам да те слушам!

... и да те гледам...

С теб далеч да полетя...

Искам в прегръдките ти да заспя...

Какво да сторя, Боже!

Та ти си невъзможен!

 

© Маргарита Ангелова Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Поглед към звездите - мост към любовта »

32 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??