20.05.2006 г., 18:57 ч.

Ти си повече от обич 

  Поезия
1134 0 1
Ти си чудо, ти си слънчев рай,
толкова силно те обичам, ти туй знай.
Ти си повече от обич,
по-различен си от всички.
Даже думи тъй силни няма,
да опишат любовта голяма.
Все за тебе мисля за допира ти, нежния ти смях,
ти си нещо повече от обич, това разбрах.
Само с поглед ме събличаш,
само с допир ме обичаш,
само с дума ме влудяваш
и целият ми свят така ти разлюляваш.
Ти си повече от обич,
ти си слънчев рай!
Твоя ще съм вечно, това го знай!

© Ками Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??