3.12.2005 г., 21:10 ч.

Ти си всичко, завинаги 

  Поезия
2970 0 5

                Ти си всичко, завинаги

 

Сякяш малка частица от времето спряла във мен

е изтрила лика ми на малко момиче

и не дава на стария миг изведнъж променен

да ме върне обратно-назад да затичам.

 

Сякаш ти ме ограби. Разби ме отвътре, отвън

и ме грабна в ръцете си няма и нова

Аз останала празна... без нищо...като след сън

приех твоя дар, тази сладка отрова...

 

Сякаш малка частица от времето спряла във мен

само теб ми остави-за теб да живея

и не давам на никого сладкия, моя си плен!

Ти си всичко, завинаги, без теб нищо не смея!

© Гергана Турийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??