8.12.2006 г., 4:22 ч.

Ти си замина... 

  Поезия
745 0 0
...Ти си замина...

Всичко свърши няма я любовта,
всичко свърши, погледнато от грозната страна.
Ти си замина, остави ме сама в мрака студен,
как да преживея такава промяна със мен!?

Ти си отиде... видях само твоя гръб студен,
който толкова нощи заспиваше до мен.
Ти си отиде... остави спомена красив,
че били сме някога щастливи аз и ти.

Как да го преживея това?
Как да преглътна всяка една сълза?
Като аз те обичам толкова много,
че никога не бих заличила това слово,
от миналото незабравимо.

© Мариана Манева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??