21.05.2006 г., 10:51 ч.

Ти,ти,ти,ти... 

  Поезия
733 0 2

Ти обичаш ли да те нараняват?
Ти обичаш ли да те боли?
Ти обичаш ли да те унижават?
Ако не, да правиш това с мен спри!

Ти смяташ, че си на върха.
Ти си мислиш, че в ръцете ти е света.
Даже според теб ти си най-велик...
Хммм... имаш нужда от един ритник!

Ти продължаваш,
ти не спираш да ми се подиграваш,
не спираш да се държиш с мен грубо,
не знаеш освен това нищо друго!

Ти се връщаш ? Пак?
Защо ме караш да изпитвам страх?
Ти винаги се появяваш с различно лице.
Ти не си нищо повече от едно дете!

Ти си едно НИЩО!
Ти ми  отне всичко,
ти си само едно самотно момче!
Ти не означаваш нищо за мен повече!

Махай се, тръгвай си, върви си, отивай си,
защото аз не те искам, защото аз не те обичам,  
защото аз не искам името ми да изричаш!
 А ти още ме обичаш...

© Злобка Злобкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Е, чак пък да ми е олекнало... на тоя човек и новата му изгора мога да посветя томове ! Разбира се с ччнай-добричч чувства от моя страна
  • Дано ти е олекнало!
    Малеее!!!
Предложения
: ??:??