Ти тръгна си...
Ти тръгна си...
Остави недопушена цигара
и недопита чаша.
Ти тръгна си...
Остави думи неизречени
и сълзи неизплакани.
Ти тръгна си...
Остави и любов
докрай неизживяна.
Благодарях на съдбата,
че си до мен.
А сега я проклинам!
Ти тръгна си...
И нищо не остана...
© Надежда Всички права запазени