13.12.2007 г., 10:50 ч.

Ти все си сам! 

  Поезия
493 0 3

Ти все си сам,
самичък бродиш
и се бориш!

И вече си там,
но пак самотен,
запазил тъжен спомен!

От битката погълнат,
стоиш във ъгъла,
преддверие на пъкала!

Опитваш се да се измъкнеш,
забиваш нокти в пръстта,
търсиш изхода!

Няма такъв,
сам се закопа
без борба!

© Зори Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??