4.10.2006 г., 0:18 ч.

Ти знаеш ли.. 

  Поезия
632 0 3

Ти знаеш ли колко е тежко
сърцето да спре да тупти,
да не виждаш вече небето,
а в мрака да рониш сълзи..

Ти знаеш ли колко е страшно
да останеш завинаги сам
да няма кой да прегърнеш,
да не чувстваш любовния блян..

Ти знаеш ли колко боли ме,
че любовта така пропиля?
Правех всичко за тебе,
но ти не го осъзна...

Ти знаеш, че аз те обичах
и исках да бъда с теб.
За никой друг не помислях
а ти беше твърде студен.

        .    .    .

Животът ми няма смисъл
без любимия човек,
само той ми бе останал,
но съдбата ми го отне.....
    ЗАВИНАГИ

© Диляна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??